Inriktning

Lästid: ca < 1 minuter

Kreativ Byggkonsult inriktar sig mot byggprojekt för flerfamiljshus, kontor, lokaler och industrier i Storstockholm. Inom dessa byggnader hanterar vi en rad olika projekt. Här nedan berättar vi om de mest förekommande inriktningarna som ständigt är aktuella hos oss.

Vi projektleder allt från vindsomvandlingar, stambyten, fasadrenoveringar, fönsterbyten, balkongrenoveringar och lokalomvandlingar till stora ombyggnationer av kommersiella och offentliga fastigheter. Våra kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och fastighetsbolag. Läs mer om våra inriktningar i menyn till vänster. Besök gärna sidorna med case där vi berättar om olika uppdrag.

Våra kunder

Vi vänder oss till bostadsrättsföreningar, fastighetsägere och fastighetsbolag.

Nyttan med oss som extern projektledare

Vi blir din förlängda arm som oberoende hjälper till med kompetens, erfarenhet och en samlad helhetssyn på din fastighet. Att just ha helikopterperspektivet på hur fastighetens olika delar samverkan sparar både tid och pengar.

Att få rätt produkt, funktion och kvalitet till ett bra pris kräver att man jämför äpplen med äpplen och inte äpplen med ost. Vi är vana att göra upphandlingar och hjälper dig gärna med vår erfarenhet och kunskap att erhålla bästa produkt, funktion och kvalitet till rätt pris.

Inför en upphandling tar vi, förutom underlaget på vad som ska åtgärdas, även fram en handling som heter Administrativa Föreskrifter. Den är din livvakt när projektet sätter igång. Här beskrivs ansvarsförhållandet mot lagstiftning, normer och regler- ansvar mellan disciplinerna på bygget samt vem som anvarar för vad om det oförutsedda inträffar. Allt för att undvika tvister, kostnader och utdragna uppehåll under och efter byggtiden.
Detta är några av de viktiga punkter som skapar nytta med en extern projektledare.Ska vi diskutera ditt nästa byggprojekt?

Krister Sävström
Projektchef
krister.savstrom@kreativbyggkonsult.se
070–918 78 20
Vill du hellre bli kontaktad?

Ja, jag är intresserad av att bli kontaktad för en inledande diskussion om mitt nästa byggprojekt.

    Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kontakta mig, skicka nyhetsbrev och information till mig. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att avprenumerera på nyhetsbrevet. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.