Bakgrund

Lästid: ca < 1 minuter

Företaget etablerades 2005 och dess ägare och VD, Björn Borgström, har en gedigen erfarenhet från bygg och fastighetsbranschen.

Björn har tidigare under 10 års tid bedrivit byggföretag med inriktning på ombyggnation och renovering av flerbostadshus. De senaste fem åren innan företaget etablerades arbetade Björn som projektledare hos Familjebostäder med allt från nyproduktion till renovering av fastigheter från 1880-tal till 1970-tal.

Björn Borgström
Björn Borgström, VD Kreativ Byggkonsult

Erfarenheten från det verkliga arbetet på fältet samt projektledning och förvaltning av fastigheter har fört med sig gedigen kunskap till Kreativ Byggkonsult om vilka produkter och metoder som bör användas för ett hållbart byggande. Vi förstår komplexiteten i olika uppdrag och kan därmed föreslå lösningar som är kostnadseffektiva, användarvänliga och hållbara i ett långsiktigt perspektiv.

Hur vi fortsätter

Alla medarbetare som vi anställer ska ha adekvat utbildning för att motsvara våra och marknadens förväntningar och krav om kunskap. För att vara en attraktiv projektledare krävs givetvis erfarenhet av byggprojekt, minst lika viktigt är det att vara självgående och drivande på att hitta lösningar inför komplicerade moment. Du ska känna att du kan lämna ditt projekt till oss och vara säker på att projektledaren tar tag i det från första början och hanterar alla moment till dess att det är helt färdigt.Ska vi diskutera ditt nästa byggprojekt?

Vill du hellre bli kontaktad?

Ja, jag är intresserad av att bli kontaktad för en inledande diskussion om mitt nästa byggprojekt.

    Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kontakta mig, skicka nyhetsbrev och information till mig. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att avprenumerera på nyhetsbrevet. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.