Vad gör en byggkonsult?

Lästid: ca < 1 minuter

Byggkonsulten representerar byggherren

En byggkonsult går byggherrens ärenden och är dess ekonomiska ombud under hela byggprocessen:

– Förstudie och inventering
– Projektering och upphandling
– Genomförande
– Avslut

Byggkonsulten bidrar med erfarenhet och kunskap

Som enskild fastighetsägare är man oftast sällanköpare av byggprojekt. En byggkonsult jobbar varje dag året runt med detta. Att anlita den erfarenheten byggkonsulten besitter lönar sig ofta många gånger om.

En byggkonsult agerar alltid motpart

Hur ställer man sig som beställare när entreprenören hävdar att byggprojektet är mer komplicerat och dyrare än man först trodde? Byggkonsulten vet.

Vad gör en byggkonsult?Ska vi diskutera ditt nästa byggprojekt?

Vill du hellre bli kontaktad?

Ja, jag är intresserad av att bli kontaktad för en inledande diskussion om mitt nästa byggprojekt.

    Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kontakta mig, skicka nyhetsbrev och information till mig. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att avprenumerera på nyhetsbrevet. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.