Passagesystem

Lästid: ca < 1 minuter

När fastighetsägare med nyckelhanteringsproblem suckar över höga kostnader, när lägenhetsinnehavaren är trött på att det alltid är stökigt i tvättstugan eller när hyresgästerna inte känner sig trygga i sin egen fastighet kan lösningen vara elektroniska lås och passagesystem. Med elektroniska passagesystem får fastighetsägaren koll på alla nycklar och vet när och var hantverkare, brevbärare och boende har tillträde. Systemen ger också möjlighet att boka gemensamma lokaler i fastigheten. Bokning av tvättstuga är vanligast. Skulle någon glömma att städa i grovtvättstugan, festlokalen eller övernattningslägenheten så kan det lätt kontrolleras vem som varit där.

Att installera elektroniska passagesystem är relativt enkelt. Kreativ Byggkonsult kan bistå med allt från framtagning av förfrågningsunderlag till genomförande av installationen. Allt du som fastighetsägare behöver göra är att ta fram underlag för ett låsschema och beställa telefon- eller bredbandsabonnemang för dataöverföringen, så ordnar vi resten. Tidsåtgången beror givetvis på hur många dörrar som berörs men brukar i de vanligaste fallen ligga under två månader.Ska vi diskutera ditt nästa byggprojekt?

Vill du hellre bli kontaktad?

Ja, jag är intresserad av att bli kontaktad för en inledande diskussion om mitt nästa byggprojekt.

    Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kontakta mig, skicka nyhetsbrev och information till mig. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att avprenumerera på nyhetsbrevet. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.