Ladda ned nyttiga dokument | Kreativ Byggkonsult

Ladda ned nyttiga dokument

2015-05-12 av Kreativ Byggkonsult

Dokument

Här har vi samlat dokument som våra kunder ofta efterfrågar. Dokumenten öppnas som pdf-dokument i din webläsare. Vill du skriva ut eller spara dokumentet på din hårddisk så går det bra att göra det från din webläsare.

Fyll i din emailadress och tryck på Skicka-knappen. Det tar några sekunder att öppna dokumentet efter att du tryckt på knappen.


Checklista inför ROT-Projektet:
Ett ROT-projekt (Renovering-Ombyggnad-Tillbyggnad) kräver ofta mycket mer av fastighetsägaren än att bara anlita en hantverkare och sedan luta sig tillbaka och hoppas på det bästa. Vissa aktiviteter är nödvändiga för att försäkra sig om att man verkligen beställer det man vill ha och andra är lagstiftade aktiviteter.


Broschyr om Kreativ Byggkonsult och våra tjänster:
Den här broschyren beskriver Kreativ Byggkonsult och våra tjänster. Vad skall man tänka på vid ett stambyte, när man renoverar balkonger, fasader, tak eller fönster? Läs våra tips! Vi svarar på de vanligaste frågorna för just dessa åtgärder. Läs även om de olika stegen i byggprocessen.


Checklista inför stambytet: 
Vilka aktiviteter får man inte glömma inför, under och efter sitt stambyte? Och när skall de utföras? Läs vår översiktliga checklista som listar de viktigaste aktiviteterna.


Att välja byggkonsult:
Vad bör man tänka på när man handlar upp en byggkonsult inför sitt projekt?


Renovera fastigheten?

Fönster, fasad, balkong eller tak? Låt oss ta ett förutsättningslöst möte och diskutera ditt nästa byggprojekt.

Jag vill bli uppringd Kontakta oss